3D uitlijnen

Voor een optimale wegligging van uw voertuig en langere levensduur van uw banden.

Waarom mijn auto 3D uitlijnen?

Een paar millimeter afwijking kan al voor enorme slijtage aan uw banden zorgen, bovendien verbruikt uw auto ook meer brandstof. Door uw auto 3D uit te laten lijnen, zorgt u ervoor dat uw auto een optimale wegligging heeft. Heeft u het gevoel dat uw auto naar links of naar rechts trekt tijdens het rijden? Of staat uw stuur iets wat scheef? Dan kunnen wij dit voor u verhelpen door uw auto 3D uit te lijnen.

Klanten over Autoservice MIR

Google review
Google review demet
Google review 2
Google review wolj

Laat ook uw auto 3D uitlijnen door vakmensen.

Het 3D uitlijnen van een auto is specialistisch werk. Een verkeerd uitgelijnde auto gaat ten kosten van uw rijcomfort en leidt op den duur tot hogere kosten. Dit komt omdat de slijtage aan uw banden sneller toeneemt en omdat uw auto meer brandstof verbruikt. Wilt u ook een prettige rijervaring en besparen op uw langer termijn kosten? Maak dan snel een afspraak via de onderstaande knop.

3D uitlijnen

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik mijn auto 3D laten uitlijnen?

U dient uw auto uit te laten lijnen in de volgende gevallen:

  • Uw auto trekt naar links of naar rechts.
  • De auto stuurt erg zwaar of juist te licht.
  • Het stuur van uw voertuig staat scheef.
  • Er is bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant van de autoband.
  • Onlangs heeft u de aandrijfas, koppelingsplaten, spoorstangen,  stuur- of fuseekogels laten vervangen.

Wij adviseren om uw auto na elke 20.000 kilometer of eens per jaar te laten controleren. Omdat een auto uit bewegende onderdelen bestaat, kan het zijn dat deze na verloop va tijd niet meer de originele stand hebben. Ook wanneer u tegen een stoeprand bent gereden of door een diepe kuil, raden wij aan om uw auto uit te laten lijden.

 

Wat kost het 3D uitlijnen van mijn auto?

Vanaf € 49,95 incl. btw kunnen wij de banden van uw auto 3D uitlijnen.

Hoe werkt 3D uitlijnen?

Uw voertuig wordt 3 dimensionaal (3D) vanuit verschillende hoeken bekeken en gemeten. Dit geeft ons een duidelijk beeld van het weggedrag van uw auto. Op basis van deze resultaten gaan wij uw auto correct uitlijnen naar de juiste waarden.

3D uitlijnapparatuur is geavanceerder dan andere uitlijning technieken. Zodoende zijn wij in staat om uw auto weer als nieuw te laten rijden. De wielophanging van uw auto kunnen wij weer afstellen naar de fabrieksstand.