Kleine
onderhoudsbeurt

Kies voor een kwalitatief uitstekende en betaalbare kleine onderhoudsbeurt in Tilburg.

Wat doen we bij een kleine onderhoudsbeurt?

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto op meer dan 25 gecontroleerd. Door regelmatig een kleine beurt uit te laten voeren zorgt u ervoor dat uw voertuig in een topconditie blijft. Wij controleren onder andere de banden, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem van uw auto. Aansluitend verversen wij ook de olie en het oliefilter, eventueel vullen wij ook andere vloeistoffen bij of verversen deze.

Het is mogelijk om voor elk type auto een kleine beurt uit te laten voeren. Nog een voordeel van Autoservice MIR Tilburg is dat u binnen kunt rijden zonder afspraak. Ook kunt u altijd een prijsopgave bij ons opvragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Klanten aan het woord

“Zeer professionele autogarage met goed en vriendelijk personeel. Kwam aan met pech en dezelfde dag gelijk geholpen. Ze hebben kennis van zaken en lossen problemen altijd snel en netjes op. Bedankt voor de uitstekende service! Een echte aanrader. Ik zal zeker terugkomen.”

- Nicole Krenzen

“Een uitstekende service voor een goede prijs. Ik belde voor een afspraak toen ze al gesloten waren, Er werd opgenomen en kon de volgende dag gewoon terecht. Na de servicebeurt voor mijn climate control kreeg ik een goede uitleg. Ik raad autoservice MIR aan!”

- Dennis Kluytmans

“Niks op aan te merken goeie zaak zomaar gebeld ze zeiden kom maar langs airco service volledig en goed uitgevoerd in 30 min was ik klaar wil je je airco na laat checken en zo hier moet je zijn…..Bedankt Autoservice MIR”

- Bebe Da Piedade

Gecertificeerd
vakmanschap

grote onderhoudsbeurt

Veelgestelde vragen

Wat kost een kleine onderhoudsbeurt?

Bij ons kunt u al een kleine onderhoudsbeurt laten uitvoeren vanaf €59,95 incl. btw. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden, het type auto en de kilometerstand. Neem gerust contact met ons op om vooraf een prijsindicatie te ontvangen. 

 

Wanneer heeft mijn auto een kleine onderhoudsbeurt nodig?

Wanneer uw auto precies een kleine onderhoudsbeurt nodig heeft is afhankelijk van een aantal factoren. Naar mate uw auto ouder wordt en wanneer u meer kilometers rijdt heeft uw voertuig vaker een kleine beurt nodig. Een oudere auto van zes á zeven jaar heeft elke 15.000 kilometer óf eens per jaar een kleine beurt nodig. Bij nieuwere auto’s wordt vaak automatisch aangegeven wanneer deze toe is aan een onderhoudsbeurt. Deze melding verschijnt dan op het dashboard van uw auto. 

Twijfelt u of uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom is een kleine onderhoudsbeurt nodig?

U kent het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen‘ vast wel. Met regelmatig onderhoud aan uw auto kunt u grote problemen op langer termijn voorkomen. Een beschadigd onderdeel kan zorgen voor meer autoschade zorgen, waardoor u op den duur voor duurdere uitgaven kan komen te staan. Wist u dat een goed onderhouden auto met onderhoudshistorie ook meer geld waard is? Handig als u bijvoorbeeld uw auto van plan bent om te verkopen.