Airco service
en onderhoud

Voor een frisse en goed werkende airco in uw auto.

Waarom een airco service?

Een goed werkende airco zorgt voor een goed gekoelde auto in de warme zomermaanden en verhelpt beslagen autoruiten in de winter. U zult een prettig rijcomfort ervaren in elk seizoen, wanneer de airco van uw auto goed functioneert. Hierdoor kunt u goed geconcentreerd en uitgerust de weg op. Ervaart u een stinkende lucht uit uw airconditioning of koelt de airco van uw auto niet naar behoren? Maak dan snel een afspraak met ons. Vanaf slechts € 49,95 incl. btw kunt u bij ons al uw airco laten reinigen of laten bijvullen. 

Klanten over Autoservice MIR

Google review
Google review demet
Google review 2
Google review wolj

Laat ook uw airco reinigen door vakmensen

Onze vakmensen, gespecialiseerd in airco-installaties zorgen ervoor dat uw auto weer in topconditie verkeerd. Met een regelmatige controle voorkomt u op den duur dure reparaties en onfrisse geuren. Wist u dat een onreine airco-installatie zelfs kan zorgen irritaties aan uw luchtwegen en ogen?

Airco service

Veelgestelde vragen

Wat kost een airco service beurt?

Vanaf slechts € 49,95 incl. btw reinigen, controleren en vullen wij uw airco zodat u weer een prettig rijcomfort ervaart. De prijs is gebaseerd op maximaal 500 gram koelmiddel.

Hoe lang duurt een airco service?

Gemiddeld is een airco reiniging binnen 30 minuten klaar. De duur van de airco service kan per type auto verschillen en is afhankelijk van de conditie van uw airco. 

Kunnen jullie bij mij op locatie mijn airco vullen?

Nee, het reinigen, bijvullen of laten controleren van airco’s doen wij bij onze garage. Maak een afspraak om een aircoservice beurt in te plannen.